Suzuki Jimny

Nieuwste generatie Jimny Professional

Suzuki presenteert de volledig nieuwe, vierde generatie Suzuki Jimny Professional. De eigenzinnige offroader die tegelijkertijd een werkpaard, maar ook een avontuurlijke lifestyle auto is. Het volledig nieuwe, hoekige design sluit perfect aan op het robuuste karakter van de Jimny. De zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders onderstrepen zijn stoere look. De compacte terreinauto is standaard uitgerust met inschakelbare 4×4-aandrijving met lage gearing.

De nieuwe generatie blijft trouw aan het kenmerkende Jimny-DNA: rechtdoorzee, praktisch, down-to-earth en klaar voor elk avontuur.

Het reservewiel achterop de carrosserie benadrukt zijn avontuurlijke karakter. Hoekig en stoer ontworpen dashboard met centraal geplaatst touchscreen voor bediening van audio en navigatie. Een sterk ladderchassis en inschakelbare 4×4-aandrijving met lage gearing maken de Jimny Professional onoverwinnelijk in het terrein.

Functioneel uitgerust

De nieuwe Jimny Professional is standaard voorzien van alle basics, zoals stoere 15” velgen en AllGrip Pro-vierwielaandrijving. Die maken de Jimny Professional tot de ideale combinatie van een werkpaard en een lifestyle-auto. De stoere offroader heeft een stevig ladderchassis en inschakelbare vierwielaandrijving met lage gearing.

Nieuwe kleuren

De nieuwe Suzuki Jimny Professional is leverbaar in acht kleuren, waarbij de auto altijd is voorzien van zwarte bumpers, spatbordranden en spiegels. Standaard zijn de kleuren Bluish Black, Silky Silver Metallic, Jungle Green, Medium Gray en Superior White; de two-tone-kleurencombinaties zijn Brisk Blue, Chiffon Ivory, Kinetic Yellow, die gecombineerd worden met een dak in de kleur Bluish Black Pearl.

Vierde generatie compacte 4×4 blijft trouw aan Jimny-DNA

De Suzuki Jimny kent een rijke historie. De eerste generatie werd in 1970 onthuld. Het was de eerste en enige compacte 4×4 in het kleinste segment van de markt. Zowel professionele 4×4-rijders als dagelijkse gebruikers liepen met de Jimny weg. In 1981 presenteerde Suzuki de tweede generatie, die met zijn vierkante design en ruimere interieur eveneens de harten van velen veroverde. De huidige generatie kwam in 1998 op de markt, met meer comfort, een langere wielbasis en een verfijnder weggedrag.

Suzuki verkocht tot en met maart 2018 wereldwijd 2,85 miljoen stuks van de Jimny. Daarmee is het een van de succesvolste Suzuki-modellen ooit.

Proefrit aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Welke tijdstip / dagdeel heeft voor u de voorkeur om een proefrit te maken?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.