Deel dit nieuwsbericht

16 Jaar van samenwerking met Spete ICT diensten: een duurzame partnerschap

De dynamische wereld van ICT een essentieel onderdeel van ons bedrijf geworden. Zonder betrouwbare ICT-ondersteuning zou alles tot stilstand komen. Het hebben van een partner die met ons meedenkt, oplossingen biedt en altijd paraat staat, is van onschatbare waarde.

Sinds 2007 vertrouwen we op Spete ICT Diensten om dit cruciale aspect binnen Auto Traa te verzorgen. Ze zijn een leverancier waarop we onvoorwaardelijk kunnen rekenen, en onze samenwerking met de experts van Spete is altijd bijzonder prettig geweest.

Onlangs kwam Spete met een behoefte voor een nieuwe Volkswagen Transporter bedrijfsbus, met een reeks aan speciale specificaties. Ze benaderden ons met de vraag of wij in staat waren om aan deze behoefte te voldoen. We zijn er trots op dat we vrijwel alle merken en uitvoeringen, zowel nieuw als gebruikt, kunnen leveren. Na een grondige inventarisatie van hun wensen, gingen we op zoek, en al snel vonden we de perfecte uitvoering.

Met trots leverden we een volledig uitgeruste bedrijfsbus af, voorzien van de juiste accessoires. Deze bus werd persoonlijk overhandigd door Maurice Traa aan Stephan Peters, mede-eigenaar van Spete ICT Diensten. Het is een voorbeeld van hoe onze langdurige samenwerking en toewijding aan klanttevredenheid voortdurend leiden tot succesvolle resultaten. We kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking in de toekomst!

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.