Deel dit nieuwsbericht

Altijd al in de automotive willen werken? Dan is dit je kans: wij zoeken een junior verkoopadviseur

Auto Traa is op zoek naar een junior verkoopadviseur m/v

Ben jij een junior verkoopadviseur/adviseuse en wil jij werken in een gezellig en dynamisch team? Dan zoeken wij jou!

Je geeft de klanten een persoonlijk welkom in onze gemoedelijke showroom met onze huismerken SEAT en Suzuki. Het contact met onze klanten is informeel staat al 32 jaar centraal. Je gaat werken voor een gezellig familiebedrijf in een plezierige werkomgeving. Naast de nodige begeleiding bieden wij je een salaris dat past bij jouw ervaring en werkniveau.

Wat ga je doen?

Het is aan jou om te zorgen dat de klanten zo goed mogelijk bediend worden. Dit is vanaf het moment dat de klant interesse toont in een auto, zowel online als offline, tot aan het moment dat ze met een tevreden gevoel weer vertrekken. Je begint de dag met een kort overleg waarin je de dag bespreekt en doorneemt welke taken er nog liggen.

Elke dag is anders. Naast het adviseren van klanten, zorg je ervoor dat de showroom er in topconditie uitziet. Denk aan het in- en uitrijden van auto’s, auto’s verzetten en nieuwe modellen goed presenteren in de showroom.

Wie ben je? 

  • Je hebt een commerciële mbo-opleiding bij voorkeur in de automotive, bijvoorbeeld IVA of bent hiermee bezig.
    ● Je bent betrokken bij je klanten en collega’s.
    ● Je kan en wil verantwoordelijkheid nemen.
    ● Het gaat om een parttimefunctie van 16 tot 24 uur en je bent in ieder geval op zaterdag beschikbaar, de overige uren gaan in overleg.

Auto Traa. Altijd in beweging, al 32 jaar.

Auto Traa is 32 jaar dealer van SEAT en sinds 2015 ook servicedealer van Suzuki. Ons hecht en loyaal team van 20 medewerkers staat dagelijks klaar voor onze klanten. We zijn een echt familiebedrijf waarbij vertrouwen en persoonlijke contact centraal staat. Met opleidingen en cursussen zorgen wij ervoor dat het hele team op de hoogte is van actuele ontwikkelingen. We hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een gepast salaris.

Ben jij onze nieuwe junior verkoop adviseur?

Laat het ons weten en stuur je CV en een korte motivatie naar vacatures@auto-traa.nl. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek!

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Maurice Traa via telefoonnummer 024-373 31 31.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.