Deel dit nieuwsbericht

Auto Traa is op zoek naar een service adviseur m/v

Wij zoeken naar een klantvriendelijke en gedreven service adviseur met frontoffice ervaring in de automotive.

Staat hospitality  niet alleen als een kreet op je CV maar ga jij ook echt voor een optimale klantbeleving en een hoge klanttevredenheid?  Geef jij niet zomaar op en word jij blij van een prettige werkomgeving, de twee mooie merken SEAT en Suzuki , goede koffie en leuke collega’s? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Als service adviseur ligt jouw focus op klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je bent mede het gezicht van ons bedrijf en bent in staat de klanttevredenheid verder te verhogen.

Je ontvangt de klanten gastvrij, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparatie en vervangend vervoer, werkorders en plant de werkzaamheden in bij de werkplaats.

Uiteraard meld jij ook tekortkomingen aan voertuigen om risicovolle situaties te voorkomen en geef je desgewenst de klant advies in samenwerking met de werkplaats technicus. Jij zorgt voor een korte verslaglegging van de uitgevoerde werkzaamheden en een snelle en correcte facturatie. Tevens weet je eventuele klachten op een juiste en nette wijze af te handelen.

Wie zoeken wij

Wij zoeken voor deze fulltime functie een kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven kandidaat met uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij hebt ervaring als service adviseur/werkplaatsreceptionist met personenwagens. Ook heb je een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, bij voorkeur automotive gerelateerd. Jij hebt de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie.

Werk je graag in teamverband en is hospitality jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet!

Auto Traa. Altijd in beweging, al 32 jaar.

Auto Traa is 32 jaar dealer van SEAT en sinds 2015 ook servicedealer van Suzuki. Ons hecht en loyaal team van 20 medewerkers staat dagelijks klaar voor onze klanten. We zijn een echt familiebedrijf waarbij vertrouwen en persoonlijke contact centraal staat. Met opleidingen en cursussen zorgen wij ervoor dat het hele team op de hoogte is van actuele ontwikkelingen. We hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een gepast salaris.

Ben jij onze nieuwe service adviseur/werkplaatsreceptionist?

Laat het ons weten en stuur je CV en een korte motivatie naar vacatures@auto-traa.nl. Je hoort zo snel mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek!

Heb je een aanvullende vraag over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Maurice Traa via telefoonnummer 024-373 31 31.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.