Deel dit nieuwsbericht

Auto Traa stapt over naar BOVAG-autoverzekeringen

Wij zijn officieel partner geworden van BOVAG-autoverzekeringen. Jouw auto kunnen we nu verzekeringen via de BOVAG en dat biedt vele voordelen voor je zoals:

– Auto Traa verzorgt het schadeherstel
– Gratis vervangend vervoer
– Aankoopbedrag terug bij total loss of diefstal – ook bij occasions

Herstel door BOVAG autobedrijf Auto Traa

Meer dan de helft van de Nederlandse verzekeraars doet aan schadesturing. Dit betekent dat de verzekeraar afspraken maakt met een schadeherstelnetwerk. Over het maximale uurtarief, de tijd waarbinnen een schade moet zijn hersteld en de kwaliteit van de gebruikte onderdelen. Hierdoor moet u bij deze verzekeraars naar een door hen bepaald schadeherstelbedrijf. Dat is meestal niet uw eerste keuze.

Dit kan zijn omdat het bedrijf ver van uw huis af ligt of omdat u minder vertrouwen heeft in deze schadehersteller. Gaat u vervolgens ergens anders heen? Grote kans dat u te maken krijgt met een enorm hoog eigen risico. Of in het slechtste geval wordt uw schade niet eens uitbetaald!

Schade? Altijd vervangend vervoer

Vervangend vervoer. Daar zit nogal wat verschil in!

 • De meeste verzekeraars maximeren de duur van het vervangend vervoer. Zijn bepaalde onderdelen niet snel te leveren? Dan betekent dat voor u dat u niet langer mobiel bent. Dat vinden wij geen optie. Daarom krijgt u bij ons altijd vervangend vervoer:
  • Beperkt Casco: maximaal 10 dagen
  • Volledig Casco Compact: maximaal 5 dagen
  • Volledig Casco Comfort: maximaal 30 dagen
  • Volledig Casco Compleet: maximaal 30 dagen

€ 10.000,- gekocht? € 10.000,- verzekerd!

Met de BOVAG Autoverzekering verzekert u uw auto tegen aanschafwaarde. Koopt u uw auto voor € 10.000,- en is hij jonger dan 10 jaar? Dan is hij dus ook voor dit bedrag verzekerd wanneer u een nieuwe auto koopt bij Auto Traa. Koopt u geen vervangende auto of koopt u een vervangende auto bij een niet BOVAG autobedrijf dan wordt de dagwaarde uitgekeerd. U kiest zelf of u dit bedrag voor één, drie of zelfs vijf jaar wilt verzekeren. Zo weet u bij schade precies waar u aan toe bent!

Één, drie of vijf jaar aanschafwaarde

Dit geldt bij een Beperkt- en Volledig cascoverzekering​

U krijgt de aanschafwaarde van uw auto terug bij totaalverlies of diefstal als u een Beperkt casco of Volledig cascoverzekering heeft. Dit geldt voor zowel occasions als nieuwe auto’s. Afhankelijk van uw keuze krijgt u gedurende één, drie of vijf jaar de aanschafwaarde van uw auto terug, als de vervangende auto wordt gekocht bij een BOVAG autobedrijf. Koopt u geen vervangende auto of koopt u een vervangende auto bij een niet BOVAG autobedrijf dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.

De auto moet bij het afsluiten jonger zijn dan 10 jaar en de cataloguswaarde (incl. accessoires) mag maximaal € 100.000,- zijn. De aanschafwaardetermijn gaat in na aanschaf van de auto bij uw BOVAG Autobedrijf. De aanschafwaarderegeling loopt altijd voor de gekozen duur en stopt dus niet als de auto 10 jaar oud is.

Meer informatie en een vrijblijvende offerte? Onze verkoopadviseurs Paul, Bas en Maurice vertellen er graag meer over.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.