Deel dit nieuwsbericht

Ben jij een junior receptionist? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke en gedreven allround junior receptionist, bij voorkeur met ervaring in frontoffice werkzaamheden in de automotive sector. Een BBL-er is ook geschikt voor deze functie.

Als hospitality niet alleen een woord is op jouw CV, maar jij ook echt gaat voor een optimale klantbeleving en hoge klanttevredenheid, dan ben jij de persoon die we zoeken. Geef jij niet zomaar op en word jij blij van een prettige werkomgeving, de twee mooie merken SEAT en Suzuki, goede koffie en leuke collega’s? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
– Ontvangen van klanten aan de servicebalie
– Plannen van afspraken voor onderhoud en reparatie
– Opstellen van werkorders

Wie zoeken wij

Voor deze parttime-fulltime functie (32 – 40 uur) zoeken wij een kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven kandidaat met uitstekende communicatieve vaardigheden. Als je ervaring hebt als receptionist in de auto-industrie, heeft dat onze voorkeur. Ook is een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, bij voorkeur gerelateerd aan de automotive sector.

Jij hebt de ambitie om jezelf continu te blijven ontwikkelen, zowel als persoon als in je functie. Werk jij graag in teamverband en past hospitality bij jouw persoonlijkheid? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet!

Auto Traa. Altijd in beweging, al 33 jaar

Auto Traa is al 33 jaar dealer van SEAT en sinds 2015 ook servicedealer van Suzuki. Ons hechte en loyale team van 15 medewerkers staat dagelijks klaar voor onze klanten. We zijn een echt familiebedrijf waar vertrouwen en persoonlijk contact centraal staan. Door middel van opleidingen en cursussen zorgen wij ervoor dat het hele team op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen. Wij hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een passend salaris.

Ben jij onze nieuwe junior receptionist?

Ben jij onze nieuwe junior receptionist? Laat het ons weten en stuur je CV en een korte motivatie. Je hoort zo snel mogelijk van ons of we je uitnodigen voor een gesprek! Heb je nog vragen over ons bedrijf en/of deze vacature? Neem dan contact op met Maurice Traa via e-mail vacatures@auto-traa.nl of telefoonnummer 024-373 31 31.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.