Deel dit nieuwsbericht

CORONA-UPDATE: Maatregelen Auto Traa

Zowel de werkplaats als de showroom van Auto Traa zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

Auto Traa heeft de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

● Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. U kunt hierbij gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

● Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen. We maken ook gebruik van stuur en pookhoezen.

● Denk aan uw en onze gezondheid en kom alleen als u en ook uw gezinsleden geen neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts heeft.

● Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

● Ook in de showroom bent u van harte welkom. Onze verkoopadviseurs zullen u hierbij echter geen hand geven en zullen afstand bewaren.

● Proefritten zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.

● We hebben plexiglazen schermen geplaatst.

Tot en met 28 april 2020 hebben we geen koopavond. We zijn dan op de donderdagen tot 18.00 uur geopend in plaatst van 20.00 uur.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 024-3733131 of via klantencontact@auto-traa.nl. Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Met vriendelijke groet,
Auto Traa

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.