Deel dit nieuwsbericht

COVID-19 UPDATE Auto Traa + occasions voor inkoopprijzen

Zoals vorige week in de persconferentie bekend is gemaakt wordt de lockdown met drie weken verlengd.

Dit betekend dat onze fysieke showroom gesloten blijft en onze digitale showroom geopend blijft. Onze verkoopadviseurs zijn gewoon bereikbaar via telefoon, mail en Whatsapp videobellen. Ook is het maken van proefrit mogelijk, uiteraard coronaproof.

Occasions voor inkoopprijzen

Ook onze online kortingsdagen lopen door tot in ieder geval 20 februari. Elke donderdag en zaterdagochtend om 9.00 uur plaatsen we een occasion op onze website en Facebookpagina die we aanbieden voor de inkoopprijs. Dat betekend maximaal voordeel!

Werkplaats blijft open

Onze werkplaats blijft geopend voor onderhoud, reparatie en service van uw SEAT en Suzuki. Heeft u een werkplaatsafspraak gepland? Deze gaat gewoon door en blijft ongewijzigd. We zien u graag tegemoet op de afgesproken datum. Heeft uw auto binnenkort onderhoud nodig? De werkplaats is alleen open op afspraak. Zorg er dus voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt.

Werkplaatsafspraak plannen

Winterbanden actie

Met de winterdagen voor de boeg, is het nu de tijd om voor veiligheid te kiezen en winterbanden op uw auto te laten leggen. We hebben een aantal nieuwe en gebruikte winterbanden die we voor scherpe prijzen aanbieden. Er is al een complete set van 4 gebruikte winterbanden vanaf € 199,-.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.