Deel dit nieuwsbericht

Grote winterbeurt voor Suzuki en SEAT: wat wordt er allemaal nagekeken?

De grote winterbeurt in Nijmegen laten doen voor uw Suzuki of SEAT? We kijken uw auto na op alle belangrijke punten. Zo maken we de auto winterklaar, bijvoorbeeld om te voorkomen dat u plotseling met een lege accu komt te staan.

Dit kijken we allemaal na

Problemen ontstaan altijd op een moment dat u dit slecht uitkomt. Daarom kijken we uw Suzuki of SEAT in Nijmegen tijdens de grote winterbeurt zo volledig mogelijk voor u na. We brengen eventuele zwakke plekken aan het licht, of laten zien dat de auto er helemaal klaar voor is en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. We controleren de auto op de volgende punten:

 • Accu, banden, vloeistofniveaus, remmen en airco
  We kijken natuurlijk de accu na, controleren de profieldiepte van de banden en bekijken de vloeistofniveaus. Bovendien controleren we de remmen en de airco. Zo voorkomen we een lege accu, dat de vloeistoffen ineens op zijn of dat de remmen te ver versleten zijn.
 • Ruitensproeiers, ruitenwisserbladen en voorruit
  Voor uw Suzuki of SEAT kijken we tijdens de grote winterbeurt de ruitensproeiers, de ruitenwisserbladen en de rest van de voorruit goed na. Dit voorkomt problemen met de voorruit en de ruitenwissers, die natuurlijk belangrijk zijn in de winter.
 • Verlichting en waarschuwingslampjes
  We controleren of de verlichting en alle waarschuwingslampjes in de auto op de juiste manier werken. Met goede verlichting en een waarschuwing op het dashboard bent u eventuele problemen in de winter netjes voor.
 • Wielbouten, uitlaatsysteem, radiateur en V-snaar
  Met een check van de wielbouten, het uitlaatsysteem, de radiateur en de V-snaar voorkomen we technische problemen. Een belangrijke check om zeker te weten dat het technisch allemaal goed werkt, zodat u zich daarover niet druk hoeft te maken.
 • Schokdempers en veren
  De controle van de schokdempers en veren voorkomt problemen waar u in de winter niet op zit te wachten. Wel zo prettig om comfortabel te blijven rijden, ook nadat Koning Winter z’n intrede in het land heeft gedaan.

Veilig de winter door: grote winterbeurt voor uw Suzuki of SEAT

Wilt u veilig de winter door? Met onze grote winterbeurt voor uw Suzuki of SEAT in Nijmegen zorgen we ervoor dat u zich nergens druk om hoeft te maken. Dus voorkom problemen en neem contact met ons op, of stel ons uw vragen als u ergens graag meer over wilt weten.

Bel ons op telefoonnummer 024 37 33 131, stuur ons een e-mail naar info@auto-traa.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.