Deel dit nieuwsbericht

Het is weer tijd voor zomerbanden

Als de gemiddelde temperatuur weer boven de 7 graden komt is het tijd om je winterbanden weer om te wisselen voor zomerbanden. Dit is beter voor de veiligheid, de kosten en het milieu. Met zomerbanden rijdt u zuiniger, heeft u een kortere remweg, minder slijtage aan uw banden en meer grip op de weg. Genoeg redenen om uw winterbanden terug te wisselen naar zomerbanden.

Voordelen van zomerbanden bij hogere temperaturen:
● meer grip op het wegdek
● kortere remweg
● hogere veiligheid
● minder slijtage
● besparingen op de brandstofkosten
● meer rijcomfort door minder geluidsproductie van de banden

Controlemoment

Bandenwissel geeft extra check en extra veiligheid. De bandenwissel is meteen een mooi moment om alle banden weer eens goed te (laten) inspecteren op beschadigingen, slijtage en bandenspanning. Dat zou eigenlijk maandelijks moeten gebeuren, maar de meeste automobilisten doen dat te weinig. Uit onderzoek blijkt dat 42% van de auto’s die ’s-winters op zomerbanden rijden ten minste één band heeft met slijtage of een beschadiging. Voor auto’s met winterbanden is dat een stuk minder, ‘slechts’ 14%. Automobilisten die het hele jaar doorrijden op dezelfde banden missen de extra controles op de staat van de banden tijdens de bandenwissel.

We hebben een aantal nieuwe zomerbanden die we voor scherpe prijzen aanbieden. Er is al een complete set van 4 nieuwe zomerbanden met wielen vanaf € 499,-

Bel nu voor een afspraak om zomerbanden onder je auto te laten monteren: 024 – 373 31 31 of plan de afspraak online. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.