Deel dit nieuwsbericht

Is jouw SEAT of Suzuki klaar voor de lente?

De lente is begonnen en dat betekend dat de winterbanden vervangen moeten worden voor de zomerbanden. Ook is het raadzaam om de airco van je SEAT te laten controleren en onderhoud hieraan te laten uitvoeren als dit nodig is.

Het is natuurlijk fijn als het aircosysteem van je auto optimaal werkt en je lente-gereed de weg op kan.

De aircocheck bestaat uit een visuele inspectie en controle op lekkage. Voor je SEAT zijn de kosten hiervoor €25,- en voor je Suzuki is deze check gratis als je de mobiliteitspas hebt.

Een airco-onderhoudsbeurt is ervan af € 119,- voor je Suzuki en vanaf €139,- voor je SEAT en hierbij controleren we op lekkage, halen we het systeem leeg en reinigen deze. Hierna vullen we het weer helemaal en geven we een geurbehandeling.

Als de gemiddelde temperatuur boven de 7 graden komt is het tijd om je winterbanden weer om te wisselen voor zomerbanden. Dit is beter voor de veiligheid, de kosten en het milieu. Met zomerbanden rijd je zuiniger, heb je een kortere remweg, minder slijtage aan uw banden en meer grip op de weg. Genoeg redenen om je winterbanden terug te wisselen naar zomerbanden.

De kosten voor de wielenset wissel van winterset naar zomerset zijn €95, inclusief opslag in ons bandenhotel.

Bel ons voor het maken van een afspraak of plan deze online op onze website. Het advies is om dit tijdig te doen in verband met de drukte op onze werkplaats.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.