Deel dit nieuwsbericht

Showroom open op afspraak: SEAT-dealer en Suzuki-specialist

Met een proefrit aan huis en online videoafspraken werd er van alles geprobeerd. Inmiddels is onze showroom weer open op afspraak. Dat betekent dat we u graag veilig en volledig coronaproof ontvangen, bijvoorbeeld om een nieuwe of gebruikte Suzuki of SEAT uit te komen zoeken.

We zijn weer veilig open

Het kabinet heeft de regels voor de retail versoepeld, waardoor ook wij als showroom voor SEAT en Suzuki in Nijmegen weer open mogen. Dat wil zeggen, als u vooraf een afspraak maakt. Er gelden een paar belangrijke regels:

 • Alleen op afspraak
  We mogen onze showroom alleen openen op afspraak. Dat betekent dat u helaas nog niet zomaar kunt binnenlopen. Zodra dat weer is toegestaan zullen we ook dat weer gaan aanbieden.
 • Na minimaal 4 uur
  Tussen het maken van de afspraak en uw bezoek in onze showroom in Nijmegen zit minimaal 4 uur. Het is een van de coronaregels. Wij gebruiken die tijd om eventueel alvast een model voor te bereiden dat u graag wilt bekijken.

Suzuki en SEAT-modellen

Bij ons in de showroom in Nijmegen bent u op afspraak dus weer welkom om de modellen van Suzuki en SEAT te komen bekijken.

Dus denkt u aan een Mii (Electric), een Ibiza, Arona of een nieuwe Leon? Net als voor een Ignis, Swift, Vitara of een van de andere modellen bent u bij ons aan het juiste adres.

100% hygiëne

Uiteraard zorgen we tijdens afspraken bij ons in de showroom voor 100% hygiëne en veiligheid:

 • Handen reinigen
  Bij binnenkomst vragen we u de handen te reinigen.
 • Mondkapje op
  Wij dragen een mondkapje. We vragen u hetzelfde te doen.
 • Voldoende afstand
  Met maximaal 1 bezoeker per 25 vierkante meter houden we ons netjes aan de richtlijnen zoals het kabinet die hiervoor heeft opgesteld.
 • Gereinigde auto’s
  Alle auto’s zijn grondig gereinigd, dus ook als u het stuur even wilt vastpakken of als u de kofferbakruimte even wilt bekijken is er niets aan de hand. Na uw bezoek reinigen we de auto opnieuw.

Op afspraak in onze showroom in Nijmegen

U bent weer van harte welkom bij ons in de showroom in Nijmegen, ook al is het voorlopig op afspraak. Dus denkt u aan een nieuw model of zoekt u een voordelige en betrouwbare occasion van Seat, Suzuki of een ander merk? We helpen u graag.

Bel ons op telefoonnummer 024 37 33 131, stuur ons een e-mail naar info@auto-traa.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.