Auto Traa SEAT voorraad

Bij Auto Traa vindt u altijd een ruime voorraad nieuwe SEAT modellen zoals de SEAT Mii, Ibiza, Arona, Leon, Ateca en de Tarraco.

Standaard worden onze nieuwe modellen geleverd met fabrieksgarantie. Occasions worden bij aflevering voorzien van een nieuwe APK en 1 jaar BOVAG-garantie. Hiermee heeft u altijd extra zekerheid!

Natuurlijk altijd aantrekkelijk geprijsd en direct uit voorraad leverbaar!

Zomerwielen wissel voltooid
Zomerwielen wissel voltooid

Een strakke operatie! Onze werkplaatsprofessionals hebben voor onze gewaardeerde relaties CCC Projects & Engineering , VDP Beveiligingstechnieken, VDP Automation en Nedkom een…

Lees verder

Over Auto Traa

Nu Auto Traa 33 jaar bestaat, telt het twintig medewerkers. De meesten zijn al langer dan zeven jaar in dienst. Maurice vertelt: ” We hebben nauwelijks personeelsverloop, een aantal mensen van het eerste uur werkt nog steeds bij ons. Niet alleen voor de klanten maar ook voor de medewerkers zijn wij echt een familiebedrijf met een hoog normen- en waardebesef en met respect voor het individu”.

Lees hier het hele verhaal van Auto Traa.

Wij zien u graag in onze showroom om een kennis te maken met ons en de merken SEAT en Suzuki.

Over Auto Traa

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.