SEAT Modellen


Ontdek alle SEAT modellen bij Auto Traa

Welkom bij Auto Traa, waar rijplezier en stijl samenkomen in de opwindende wereld van SEAT. Als trotse dealer van dit spraakmakende Spaanse automerk nodigen we je uit om de diverse SEAT-modellen te ontdekken die garant staan voor een unieke rijervaring.

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza

Rijklaar vanaf € 21.990,-

SEAT Arona

Rijklaar vanaf € 24.990,-

SEAT Leon

Rijklaar vanaf € 29.750,-

SEAT Leon ST

Rijklaar vanaf € 30.950,-

SEAT Ateca

SEAT Ateca

Rijklaar vanaf € 31.450,-

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco

Rijklaar vanaf € 41.980,-

 

SEAT: innovatief design, krachtige prestaties

Welkom bij Auto Traa, waar rijplezier en stijl samenkomen in de opwindende wereld van SEAT. Als trotse dealer van dit spraakmakende Spaanse automerk nodigen we je uit om de diverse SEAT-modellen te ontdekken die garant staan voor een unieke rijervaring.

Bij SEAT draait alles om innovatie en passie voor autorijden. Elk model is doordrenkt met Spaans vakmanschap en ontworpen met oog voor detail. Van compacte stadsauto’s tot ruime SUV’s, SEAT biedt een brede selectie die aansluit op verschillende levensstijlen.

Ibiza – stadsverkenner met stijl

De SEAT Ibiza, een icoon in zijn klasse, combineert moeiteloos stijl met prestaties. Of je nu door de stad manoeuvreert of de snelweg opzoekt, de SEAT Ibiza biedt dynamiek en efficiëntie. Met zijn gedurfde design en geavanceerde technologie is de Ibiza een perfecte metgezel voor de moderne bestuurder.

Leon – sportieve elegantie

Voor wie op zoek is naar sportieve elegantie is er de SEAT Leon. Met zijn gestroomlijnde exterieur en hoogwaardig interieur straalt de Leon klasse uit. Dankzij geavanceerde rijhulpsystemen en krachtige motoren levert de Leon een opwindende rijervaring zonder concessies te doen aan comfort en veiligheid.

Ateca – avontuurlijke SUV

De SEAT Ateca, een veelzijdige SUV met een avontuurlijke geest, combineert ruimte met prestaties. Of je nu de stad uit gaat of off-road gaat verkennen, de Ateca staat altijd klaar voor het volgende avontuur. Met geavanceerde technologieën en veiligheidsfuncties biedt de SEAT Ateca gemoedsrust tijdens elke rit.

Tarraco – luxueuze ruimte

Voor wie ruimte en luxe zoekt, is er de SEAT Tarraco. Deze indrukwekkende SUV biedt niet alleen plaats aan het hele gezin, maar levert ook uitmuntende prestaties. Met een chique design, geavanceerde connectiviteitsopties en een scala aan veiligheidsvoorzieningen, is de SEAT Tarraco de belichaming van comfortabele luxe.

Arona – compacte SUV, grootse prestaties

De SEAT Arona, een compacte SUV met een grote persoonlijkheid, tilt rijden naar een nieuw niveau. Met zijn opvallende design en dynamische prestaties is de Arona ontworpen voor avontuurlijke geesten die graag de stad doorkruisen en daarbuiten gaan verkennen. De compacte omvang van de SEAT Arona maakt hem wendbaar en perfect geschikt voor stadsmanoeuvres, terwijl het ruime interieur en de geavanceerde technologieën zorgen voor comfort en connectiviteit onderweg.

Jouw SEAT ervaring begint bij Auto Traa

Bij Auto Traa begrijpen we dat de keuze voor een nieuwe auto een persoonlijke beslissing is. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om je te begeleiden bij het vinden van het perfecte SEAT-model dat past bij jouw behoeften en voorkeuren. Ontdek de SEAT-modellen bij Auto Traa en ervaar zelf waarom SEAT synoniem staat voor opwinding op de weg. Neem contact met ons op voor een proefrit en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw droomauto.