Deel dit nieuwsbericht

De SEAT webshop

In de SEAT webshop vind je 100% originele SEAT merchandise en SEAT kleding. De SEAT collection bestaat uit een uitgebreid assortiment aan SEAT producten dat met zorg voor je is samengesteld. Daarnaast vind je in onze webshop de originele SEAT accessoires die perfect bij jouw auto passen. De SEAT webshop is er voor alle SEAT fans en rijders.

SEAT Originele Accessoires

Met jouw SEAT rijd je van A naar B en beleef je veel van A tot Z. Het moment van vertrek is letterlijk en figuurlijk slechts de start. Daarna begint het pas. Precies daarvoor creëren wij met SEAT Originele Accessoires meer mogelijkheden. De kwaliteit van onze producten bewijst zich iedere dag opnieuw. Je ervaart het gebruiksgemak van mooi ontworpen en functionele extra’s. Ontdek welke maatoplossingen SEAT Originele Accessoires voor jouw manier van leven heeft bedacht.

Kies voor bezorgen of afhalen, eventueel inclusief montage

SEAT maakt het je ook makkelijk ná aankoop van producten uit de SEAT webshop. Kies ervoor om je producten thuis te laten bezorgen of op te halen bij Auto Traa. We bieden ook producten aan die je kunt laten monteren bij Auto Traa. Wanneer je kiest voor montage dan reken je dit product inclusief de montagekosten rechtstreeks af ons af en kom je met ons de uiteindelijke prijs overeen.

Montage accessoires

Overweeg je een montage-accessoire zoals een trekhaak of dashcam voor jouw SEAT? Laat het eerst door onze SEAT-experts controleren op compatibiliteit met jouw specifieke model. Neem contact op via magazijn@auto-traa.nl  voor een passend advies.

Gratis retourneren en 14 dagen bedenktijd

Bestel je in de online shop op werkdagen vóór 21:00 uur, dan ontvangt je jouw producten de eerstvolgende dag op het adres van jouw voorkeur. Ben je na ontvangst niet 100% tevreden over jouw aankoop? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren.

Wij wensen je veel plezier tijdens het winkelen in de SEAT webshop. Klik hier om naar de SEAT webshop te gaan.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.