Deel dit nieuwsbericht

Economy Service geeft je 15% voordeel op onderhoud als je SEAT 5 jaar of ouder is

Gaat jouw SEAT al wat langer mee? Economy Service geeft je 15% voordeel op onderhoud als je SEAT 5 jaar of ouder is*. Zo geniet je van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een voordelige prijs.

Geniet zonder zorgen

Geniet zonder zorgen is waar SEAT Service voor staat. Wij kennen als geen ander alle ins- en outs van jouw SEAT en beschikt over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij je de volgende zekerheden en voordelen bieden.

De voordelen van SEAT Service

✓ 4 jaar reparatiegarantie

✓ Standaard pechhulp

✓ Geen verrassingen achteraf

✓ De hoogste kwaliteit

✓ Altijd 15% voordeel op onderhoud als jouw SEAT 5+ jaar is

4 jaar reparatiegarantie

Bij SEAT krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële SEAT dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Standaard pechhulp

Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij de SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT- pechhulp in binnen- en buitenland.

De hoogste kwaliteit

Wij kennen jouw auto als geen ander. Onze servicemonteurs zijn speciaal getraind op onderhoud voor jouw SEAT. Bovendien kunnen ze uiterst efficiënt werken door het gebruik van SEAT Diagnose apparatuur (kwaliteit en snelheid) en SEAT Originele onderdelen ® (Perfecte pasvorm, kwaliteit en snelle montage).

15% voordeel als jouw SEAT 5+ jaar is

Op onderhoudswerkzaamheden krijg je 15% voordeel vanaf het moment dat jouw SEAT 5 jaar oud is*. Uiteraard zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en alle andere voordelen van SEAT Service. Dat is waar Economy Service voor staat. Wel alle voordelen van SEAT Service, maar dan tegen een lagere prijs. Doordat onze dealers al jaren ervaring hebben als een SEAT 5 jaar of ouder is en monteurs op de hoogte zijn van alle ins- en outs, kan er efficiënt gewerkt worden. Hierdoor en omdat er voor oudere modellen minder geïnvesteerd hoeft te worden, kan het onderhoud goedkoper aangeboden worden, zonder in te hoeven leveren op de kwaliteit.

Werkplaatsafspraak plannen

*SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op alle door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en inspectie services en vervangingen zoals olie,- lucht,- interieur en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Vervangingen en reparaties zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.