Deel dit nieuwsbericht

Evolutie en revolutie vinden elkaar in vernieuwde Ibiza en Arona

Met de introductie van de vernieuwde Ibiza en Arona geeft SEAT de twee compacte modellen nieuw elan. De opgefriste Ibiza en Arona combineren een ‘geëvolueerd’ exterieur met een revolutie in het interieur.

De SEAT Ibiza speelt een ongekend grote rol in het succes van SEAT. Sinds de introductie van de compacte hatchback in 1984 heeft de Ibiza zich ontpopt tot de meest succesvolle SEAT ooit. Naar verwachting gaat de vernieuwde Ibiza binnenkort voor een passend vervolg zorgen. Daarbij weet hij zich gesterkt door de eveneens vernieuwde Arona stads-SUV, die nu een robuuster design met nog nadrukkelijkere offroad-looks krijgt.

“Met bijna 6 miljoen verkochte auto’s gedurende vijf modelgeneraties is de SEAT Ibiza een ferme pijler onder het succes van SEAT,” verklaart Wayne Griffiths, President van SEAT en CUPRA. “Ook de Arona wordt steeds belangrijker voor ons merk, en was afgelopen jaar het op één na bestverkochte SEAT-model wereldwijd. Het opgefriste design en de vele upgrades – waarbij de nadruk ligt op digitalisering en connectiviteit – maken de vernieuwde Ibiza en Arona nu nog aantrekkelijker voor een brede groep consumenten.”

Op de hoogte blijven van nieuwe info, prijzen en beschikbaarheid? Stuur een mail naar verkoop@auto-traa.nl

Bekijk de beelden van de digitale wereldpremière van de twee vernieuwde SEAT’s:

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.