Deel dit nieuwsbericht

SEAT Ibiza 1.5 TSI Sport: extra power, gelimiteerde oplage

Sportieve nieuwkomer in de compacte klasse: 1.5 TSI met 110 kW/150 pk en DSG-transmissie

Complete en luxueuze uitrusting waarin sportiviteit de overhand heeft.

Dynamiek voor snelle beslissers voor een opvallend scherpe prijs vanaf € 29.950,-*

SEAT doet het net even anders, ook in de compacte klasse. Daar breidt SEAT de vernieuwde Ibiza line-up tijdelijk uit met de exclusieve Ibiza Sport-uitvoering. Dit nieuwe model combineert een 110 kW/150 pk sterke viercilinder turbomotor met een automatische zeventraps DSG-transmissie. Het resultaat? Hoge prestaties, optimale efficiency en een vernieuwend, sportief aanbod in de compacte klasse. De sportiviteit van deze dynamische Ibiza zit hem ook in de complete standaarduitrusting én de opvallend scherpe prijsstelling. Hij is er namelijk al vanaf € 29.950* (scherper dan de prijs van een 1.0 TSI 81 kW/110 pk) en enkel voor ‘de happy few’ gezien zijn gelimiteerde oplage.

Een topsnelheid van 216 km/u en een acceleratie van 0-100 km/u in 8,1 seconden zijn prestaties die je in het compacte segment niet vaak tegenkomt. De nieuwe Ibiza Sport maakt ze mogelijk dankzij een aandrijflijn met een 110 kW/150 pk sterke, direct ingespoten viercilinder turbomotor en razendsnel schakelende zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. Het remsysteem is uitgevoerd met schijfremmen voor en achter.

Zo ziet sportiviteit er uit

Een strak, onderscheidend design is een kenmerk van elke Ibiza. De nieuwe, exclusieve Sport-uitvoering zet dat extra aan met opvallende accenten als 17 inch lichtmetalen velgen, buitenspiegels in hoogglans zwart en diffuser achter. De achterste zijruiten zijn extra donker getint. Vorm en functie gaan bovendien perfect samen: de Full-LED-verlichting voegt een hightech touch toe én draagt bij aan een perfect zicht in het donker. Mistlampen vóór zijn eveneens standaard.

Standaard op de Ibiza Sport zijn sportstoelen die perfecte steun bieden. Het met leer beklede multifunctionele sportstuur draagt eveneens bij het aan het sportieve gevoel. Via de rijprofielkeuze is eenvoudig het ideale rijprogramma te kiezen. De Ibiza Sport is ook digitaal in topvorm. Hij beschikt over een multimediasysteem met centraal display (8,25 inch). Om gebruik te kunnen maken van Apple CarPlay en/of Android Auto zijn smartphones eenvoudig draadloos te koppelen. Ook SEAT CONNECT is standaard. Voor de veiligheid zijn Front Assist, Lane Assist en vermoeidheidsherkenning aan boord.

De luxe van sportiviteit

In de Ibiza Sport ligt de focus niet alleen op sportiviteit. Parkeersensoren voor en achter maken manoeuvreren makkelijk en met de cruise control is het eenvoudig om een veilige snelheid vast te houden. Met de automatische airconditioning houdt iedereen het hoofd koel en de LED-interieurverlichting en verlichte uitstroomopeningen voor verwarming/ventilatie zorgen voor sfeer.

Wat de nieuwe Ibiza Sport helemáál anders maakt, is zijn prijs vanaf € 29.950*. Daarmee is hij zelfs voordeliger dan een Ibiza 1.0 TSI (81 kW/110 pk) met DSG-transmissie. Uiteraard wordt ook de Ibiza Sport – die ook nog te configureren is – geleverd met vier jaar garantie.

De Ibiza Sport staat vanaf nu onze showroom. 

Deze actie is reeds verlopen. 

 

* Alle prijzen vermeld in dit bericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

28-06-2022

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.