Deel dit nieuwsbericht

Verbind jouw SEAT met je smartphone

Speciaal voor SEAT’s uit 2008 – eind 2020: de My SEAT App. De My SEAT App geeft je veel inzicht. Zo kun je ritten en het brandstofverbruik bijhouden, ontvang je hulp bij foutmeldingen en vind je altijd je parkeerlocatie weer terug. Nog niet connected? Klik hier en installeer meteen de My SEAT App en maak een afspraak om de DataPlug te laten plaatsen. Dit is nu helemaal gratis!*

 

 * Het gebruik van de app en de bijbehorende DataPlug zijn helemaal gratis indien de connectie tussen de telefoon en DataPlug tot stand is gekomen. Er zijn alleen kosten voor het datagebruik via je telefoon. Voor een goede werking van de app dien je “locatie instellingen delen” op “altijd” te hebben staan en bij iedere rit moet de app actief zijn op de achtergrond om alle ritten goed voor je te kunnen vastleggen, en meldingen over je auto te kunnen geven.

Rij je in een nieuw type Leon, Mii electric of Is jouw SEAT gebouwd na eind 2020? Dan is deze voorzien van af-fabriek connectiviteit en kan de SEAT CONNECT app worden gebruikt.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.