Deel dit nieuwsbericht

[Video] De vernieuwde SEAT Ateca

De SEAT Ateca, vernoemd naar de Spaanse deelstaat Aragón, is onze eerste en meest populaire SUV. En nu is hij in een nieuw jasje gestoken. De SUV krijgt nog meer karakter. Nieuwe looks. Nieuwe tech. Nieuwe charmes. Ontdek de evolutie in interieur en design.

Design evolutie

Met een vernieuwd design en interieur krijgt de SEAT Ateca nog meer karakter. De SUV is vernieuwd vanbinnen en vanbuiten. De nieuwe designtaal zorgt voor een zelfverzekerd front. Standaard is de Ateca voorzien van o.a. Full-LED verlichting en LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers. Klaar voor de toekomst.

Volledig connected

Altijd en overal verbonden met jouw Ateca. Onderweg geniet je van een nieuw 9.2 inch touchscreen, die je via Android Auto en Apple CarPlay kunt personaliseren. Voor en na iedere rit ben je verbonden via SEAT CONNECT – waarmee je informatie over je Ateca, maar ook real-time verkeersinformatie kunt inzien.

Robuuste looks

Een nieuwe stijl én een compleet nieuwe uitvoering. De Ateca is vanaf nu als XPERIENCE leverbaar. Een nieuwe uitvoering die de SUV een extra robuuste uitstraling geeft. Perfect te combineren met de optionele 4DRIVE vierwielaandrijving voor een ultiem offroad karakter.

In augustus wordt er meer informatie over de prijzen en uitvoeringen bekend gemaakt, in september is de vernieuwde Ateca te zien én proefrijden bij ons in de shworoom.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.