Deel dit nieuwsbericht

Voorraadactie SEAT Arona en Ateca: € 20,- korting pmd Private Lease

Als je nu een SEAT Arona of Ateca uit voorraad private least, krijg je nog eens € 20 extra korting pmd op de volledige looptijd van jouw contract. Je rijdt dan al een SEAT Arona voor € 289 pmd* Ateca voor € 449 pmd*.

Geen tijd om te twijfelen, deze deal geldt alleen in april en zolang de voorraad strekt.

Kom naar onze showroom voor meer informatie en een proefrit.

 

* SEAT Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief btw, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar op een SEAT Arona of Ateca uit voorraad, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn te vinden op www.seat.nl. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 30 april 2020 en zolang de voorraad strekt. SEAT-importeur Pon’s Automobielhandel B.V. te Leusden behoudt zich het recht voor om prijzen, uitvoeringen en/of acties tussentijds te wijzigen, te verlengen of eerder te beëindigen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid en drukfouten zijn voorbehouden.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.