Deel dit nieuwsbericht

We hebben nieuwe SEAT Ibiza’s en Arona’s beperkt op voorraad!

Dat betekent snel rijden én extra aantrekkelijk met de financieringsactie. Zo rijd je een nieuwe Ibiza vanaf € 189,-*  per maand en een nieuwe Arona vanaf € 219,-* per maand.

De voorraad is heel beperkt en op=op!

Met de financieringsactie is een nieuwe SEAT nog meer bereikbaarder dan ooit. Deze actie geld op alle SEAT modellen en zolang de voorraad strekt.

SEAT Privé Plan:
● Vast maandbedrag als afbetaling
● Aan het eind: eigenaar van de auto
● Maandbedrag exclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud en brandstof
● Je bent direct economisch eigenaar van de auto en aan het eind van de looptijd word je ook juridisch eigenaar
● Relatief lage maandlasten

Onze verkoopadviseurs geven u graag meer informatie.

*Financiering wordt verstrekt door DFM N.V. handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 31018376. SEAT Financial Services biedt financieringen aan voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder (AFM vergunningnummer 12045409). Privé Plan tarief op basis van 6,99% rente met een niet doorlopend krediet, aanbetaling van 26% en slottermijn van 40% obv de contante prijs auto. Zolang de voorraad strekt. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) 6,99% Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rentewijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.