Nieuwe super interessante SEAT acties
NIEUWE SUPER INTERESSANTE SEAT ACTIES  
Nieuwe super interessante SEAT acties
Deel dit nieuwsbericht

APK voor uw SEAT personenauto

Iedere auto moet verplicht de algemene periodieke keuring (APK) ondergaan. Tijdens een APK kijkt een APK-keurmeester alle zaken na die ervoor zorgen dat je zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. De APK geeft dus een beeld over de staat waarin de auto zich op dat moment verkeert. Zonder een geldige APK mag een auto zich niet over de weg verplaatsen!

Onze vakmensen kennen uw auto immers als geen ander!

Een goede conditie van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom wordt uw auto bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) uitvoerig gecontroleerd.

APK, hier wordt op gelet:

✔ Wielen ✔ Voorruit
✔ Claxon  ✔ Verlichting
✔ Remmen ✔ Spiegels
✔ Uitlaatgassen ✔ Uitlaat
✔ Carrosserie  ✔ Autogordels
✔ Vergrendeling ✔ Banden
✔ Wielophanging

Tevens wordt gekeken naar de kilometerstand, het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en gebruikte brandstof. Na de APK kan je er dus gerust op zijn dat je precies weet in welke conditie je auto is!

Voertuigsoort Datum eerste toelating Brandstofsoort Wanneer keuren?
Personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (tot en met 3.500 kg) Na 1 januari 2005 Benzine en/of elektromotor of anders Eerste APK na 4 jaar, daarna twee keer na 2 jaar, daarna elk jaar
94

APK bij Auto Traa

Als je je SEAT laat keuren bij Auto Traa, betekent dat niet alleen dat je kan vertrouwen op een vakkundige keuring. De keuring wordt bijgehouden in het onderhoudsboekje waardoor het netjes geregistreerd staat. Op deze manier heb je een handig overzicht voor toekomstig onderhoud! Bij Auto Traa kost een APK €30,-

Terug naar werkplaatsactie overzicht
Deel deze werkplaatsactie

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.