Suzuki modellen


 

In Nijmegen en omstreken is Auto Traa dé betrouwbare partner voor Suzuki-eigenaren. Sinds 2015 actief als Suzuki dealer en sinds 2021 als servicedealer, staat Auto Traa bekend om zijn persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid. Wij voorzien klanten van een compleet dienstenpakket: van verkoop tot onderhoud, en van reparatie tot APK-keuringen en schadeherstel. Deze toewijding zorgt voor een zorgeloze rijervaring en onderstreept het belang van een gespecialiseerde Suzuki-service voor regionale Suzuki-rijders. Auto Traa’s expertise garandeert dat uw Suzuki in topconditie blijft, essentieel voor veiligheid en duurzaamheid op de weg.

Compacte stijl: Suzuki Ignis

De Suzuki Ignis is een unieke mix van een compacte stadsauto en een robuuste SUV. Hij biedt een opvallend design, uitstekende wendbaarheid en een verrassend ruim interieur. Met zijn zuinige verbruik en geavanceerde veiligheidsfuncties is de Ignis ideaal voor zowel stedelijke als avontuurlijke ritten.

Dynamisch en efficiënt: Suzuki Swift

De Suzuki Swift onderscheidt zich met een levendig, sportief karakter, een zuinige motor en een responsieve besturing. Deze hatchback combineert een stijlvol design met geavanceerde veiligheid en een aangenaam rijcomfort, waardoor hij perfect is voor zowel de dagelijkse commute als een energieke rijbeleving.

Robuuste elegantie: Suzuki Vitara

De Suzuki Vitara blinkt uit met zijn robuuste uitstraling, ruime interieur en terreinvaardigheden. Deze SUV is uitgerust met moderne veiligheidssystemen, een krachtige motor en biedt comfortabele rijeigenschappen, zowel in de stad als op onverharde paden. Een perfecte mix van functionaliteit en stijl.

Veelzijdige avonturier: Suzuki S-Cross

De Suzuki S-Cross valt op door zijn ruimte, comfort en veelzijdigheid. Deze crossover biedt geavanceerde veiligheidsfeatures, een krachtige en efficiënte motor en een flexibel interieur. Perfect voor wie een actieve levensstijl combineert met de behoefte aan dagelijks praktisch gebruik.

Onverzettelijke klassieker: Suzuki Jimny

De Suzuki Jimny, met zijn iconische, hoekige ontwerp en sterke 4×4-capaciteiten, is gemaakt voor ruig terrein. Dit compacte krachtpatsertje biedt geavanceerde off-road technologie, duurzaamheid en een stoere uitstraling, waarmee het elke uitdaging aankan, zowel op de weg als daarbuiten.

Stijlvolle ruimte: Suzuki Swace

De Suzuki Swace staat voor ruimtelijk comfort en gestroomlijnde efficiëntie. Deze elegante stationwagen kenmerkt zich door een ruim interieur, geavanceerde hybride technologie en een soepele rijervaring. Perfect voor gezinnen en lange reizen, met de nadruk op economisch en milieuvriendelijk rijden.

Krachtig en ecologisch: Suzuki Across

De Suzuki Across is een krachtige plug-in hybride SUV die efficiëntie met prestaties verenigt. Met een stoer design, ruim interieur en geavanceerde veiligheidsfeatures, biedt hij een stil, comfortabel en milieuvriendelijk rijgedrag, ideaal voor lange afstanden en milieubewuste bestuurders.