Across


De Suzuki Across

De Suzuki, een robuuste, ruime en sportieve SUV met een geavanceerd Plug-in Hybrid-systeem en E-Four vierwielaandrijving.

  • Uitgebreide standaarduitrusting
  • Eerste model uit samenwerking Toyota Motor Corporation
  • Lage CO2-uitstoot van 22 g/km

Plug-in Hybrid

Enorm krachtig en toch opvallend schoon, dat kenmerkt de nieuwe Suzuki Across. De basis van het Plug-in Hybrid-systeem is een sterke voorste elektromotor die een fors koppel levert bij lage snelheden, gecombineerd met een krachtige 2,5 liter viercilinder benzinemotor die bij hogere snelheden zorgt voor een soepele acceleratie. Met een maximaal systeemvermogen van 225kW (306 pk) is de Across in staat om in 6,0 seconden naar 100 km/h te sprinten. Tegelijkertijd is de gemiddelde CO2-uitstoot met 22 gram per kilometer énorm laag voor een auto van dit formaat. De Suzuki Across beschikt over een 18,1 kWh lithium ion-accupakket, waarmee de auto 75 kilometer achter elkaar volledig elektrisch kan afleggen, meer dan voldoende voor het gemiddelde dagelijkse woon-werkverkeer in Europa van ongeveer 50 kilometer.

Praktisch en veilig

Met het nieuwe Heartect-platform, de geavanceerde veiligheidstechnieken en de waarschuwingen op risicovolle momenten, weet je zeker dat de Swift altijd met je meerijdt. De LED-koplampen (Stijl) geven de Swift niet alleen een stoer en krachtig uiterlijk, ze versterken ook de veiligheid. Bij Suzuki staat veiligheid op nummer 1 en dat geldt onverminderd voor de nieuwe Suzuki Swift.

Service

De Suzuki Across wordt standaard met een aantal Suzuki Services geleverd. Waaronder 6 jaar garantie en de gratis Suzuki Mobiliteit Service. Deze laatste service zorgt ervoor dat je geen andere pechhulpdienst meer nodig hebt. Het is belangrijk om je Suzuki af en toe bij ons te laten checken. Zo kunnen we tijdig ingrijpen (mocht dat nodig zijn) en voorkom je onnodig hoge kosten. Om je Swift in goede vorm te houden hebben we alle kennis in huis, want de Suzuki-technici kennen de auto natuurlijk als geen ander en we werken altijd met originele onderdelen.

Bekijk hier alle occasions

 

Proefrit aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Welke tijdstip / dagdeel heeft voor u de voorkeur om een proefrit te maken?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.