Celerio


De Suzuki Celerio

Vanbuiten compact, vanbinnen groots. Want binnen deze klasse vind je geen ruimer interieur met vijf comfortabele zitplaatsen (vanaf Comfort). En in de flinke bagageruimte passen gemakkelijk de wekelijkse boodschappen of vakantiespullen. Behalve de ruimste in zijn klasse, is de Celerio ook de zuinigste en de schoonste. Dus goed voor het milieu én goed voor jouw portemonnee. De betrouwbaarheid waar Suzuki om bekendstaat (ANWB: ‘Er mankeert nooit wat aan een Suzuki’), vind je natuurlijk ook terug in de Celerio.

Comfortabel, compact en praktisch

We maken het je tijdens het rijden graag zo comfortabel mogelijk. De Celerio is vanaf de Comfort-uitvoering voorzien van airconditioning, centrale deurvergrendeling en een radio/CD-/MP3-speler. Schakelen kan via een handmatig te bedienen vijfversnellingsbak of met Auto Gear Shift (vanaf Comfort). De pook zit lekker hoog, zodat je er gemakkelijk bij kunt. En standaard krijg je het gemak van ISOFIX, om twee kinderstoeltjes makkelijk én veilig mee te bevestigen. Gemak voor iedereen die (mee)rijdt, daarvoor is de Celerio ontworpen. Niet alleen voorin, maar ook voor de passagiers op de achterbank. Je stapt dankzij de hoge instap soepel in en je ziet direct het voordeel van de hoge zitpositie: ruim zicht rondom. Je boodschappen of bagage? Die leg je moeiteloos in de auto dankzij de lage tildrempel en de grote achterklep. Nog een plus: door de kleine draaicirkel rijd je vanuit elke parkeerplek makkelijk weg. Ook de krapste parkeergarages zijn geen enkel probleem.

De Celerio is compact vanbuiten, maar wacht tot je de Celerio vanbinnen ziet: ruimte volop! Zowel om comfortabel te zitten als om gemakkelijk al je bagage in kwijt te kunnen. Je kunt zelfs drie volwassenen op de achterbank (vanaf Comfort) meenemen. En wat vind je van de handige extra opbergvakken, waardoor je al je losse spullen een eigen plek kunt geven? Bij de Celerio krijg je dus het voordeel van een compacte, wendbare auto met het gemak van heel veel ruimte. Daarnaast is de Celerio is zeer zuinig op brandstof. Voor extra zuinigheid zorg jij zelf, dankzij de versnellingsindicator. Die laat jou namelijk nog effectiever omgaan met het verbruik van brandstof. En dat is wel zo voordelig. Ook door het lage gewicht en het gestroomlijnde ontwerp scoort de Celerio extra punten als het om zuinigheid gaat. En dan te bedenken dat hij naast zuinig ook bijzonder krachtig presteert!

Veiligheid

Suzuki staat uiteraard bekend om veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ook bij de Celerio is daar niet op bezuinigd. Je ziet dat onder andere terug in het extra sterke staal van de kooiconstructie. Zes airbags (vanaf Comfort), ESP® en de remassistent zorgen ervoor dat jouw veiligheid en die van je passagiers is gegarandeerd. Je krijgt ook nog een seintje als je bandenspanning te laag is.

Airbags

Vóór- en zijairbags zijn standaard op de Celerio.
Vanaf de Comfort heeft hij ook hoofdairbags.

Hill-Hold Control

De Hill-Hold Control zorgt ervoor dat de Celerio
niet achteruitrolt als je het rempedaal loslaat.

Bandenspsanningsindicator

Het TPMS (Tyre Pressure Monitoring System)
waarschuwt je als de bandenspanning te laag is.

Service

De Suzuki Celerio wordt standaard met een aantal Suzuki Services geleverd. Waaronder 3 jaar garantie en de gratis Suzuki Mobiliteit Service. Deze laatste service zorgt ervoor dat je geen andere pechhulpdienst meer nodig hebt. Het is belangrijk om je Celerio af en toe bij de Suzuki-dealer te laten checken. Zo kunnen we tijdig ingrijpen (mocht dat nodig zijn) en voorkom je onnodig hoge kosten. Om je Celerio in goede vorm te houden heeft de dealer alle kennis in huis want de Suzuki monteur kennen de auto natuurlijk als geen ander en ze werken altijd met originele onderdelen.

 

Stel jouw Celerio samen

Samenstellen

Bekijk ook onze Suzuki Celerio occasions

Bekijk de occasions