Suzuki Swift


De Suzuki Swift

De nieuwe generatie van de succesvolle Swift is écht goed op de weg en geeft je bij elke rit een heerlijk gevoel. Hij is compact maar toch ruim, wordt voortgedreven door een krachtige motor en omringt je met de modernste techniek op het gebied van veiligheid, navigatie en infotainment. Ontdek de nieuwe Swift … met een dikke glimlach op je gezicht. Sportief is zijn tweede naam. Dat zie je direct, aan zijn krachtige schouders, strakke lijnen en zijn opvallende grille. Eenmaal binnen zorgt de hoogwaardige afwerking van het interieur voor nog meer sportiviteit, doorgevoerd tot in de kleinste details. Jouw rijplezier is het uitgangpunt!

Praktisch en veilig

Met het nieuwe Heartect-platform, de geavanceerde veiligheidstechnieken en de waarschuwingen op risicovolle momenten, weet je zeker dat de Swift altijd met je meerijdt. De LED-koplampen (Stijl) geven de Swift niet alleen een stoer en krachtig uiterlijk, ze versterken ook de veiligheid. Bij Suzuki staat veiligheid op nummer 1 en dat geldt onverminderd voor de nieuwe Suzuki Swift.

Ruimte & comfort

Groots in compactheid en meer ruimte dan ooit: een ware evolutie van hét icoon van Suzuki. Want als we zeggen: meer ruimte dan ooit, dan bedoelen we véél binnenruimte, véél bagageruimte en véél handige opbergruimte. Het gevoel van ruimte wordt nog eens versterkt door de hoge rondingen van de carrosserie. Alle uitvoeringen van de Swift bieden nu nog meer comfort. Heerlijke stoelen, met verwarming (vanaf Select), een sportief instrumentenpaneel en prettig stuurwiel, en makkelijk luisteren naar je favoriete muziek. De techniek staat in dienst van jouw rijgemak.

Interieur

De Swift heeft een sportief D-shape stuur en comfortabele stoelen. Het gehele interieur is standaard hoogwaardig afgewerkt met de beste materialen en hoogglans accenten (Stijl). Het 7” touch display (vanaf Select) voor je audiowensen en navigatie (Stijl) vormt het hart van je Swift en is makkelijk te bedienen – ook vanaf het stuur. Alles draait om de bestuurder in de nieuwe Swift. De zitpositie is comfortabel en geeft veel steun, het uitgebreide infotainmentsysteem heb je altijd onder handbereik, de voorstoelen kunnen worden verwarmd (Select en Stijl) en bijna alle technieken zijn vanaf het stuur te bedienen. De Swift is niet voor niets een verrassend persoonlijke auto!

Neem plaats achter het stuur en voel je onmiddellijk één met de auto. Het afgeplatte stuurwiel, het infotainmentsysteem en de sportief rood omrande wijzerplaten maken duidelijk dat de Swift zijn bestuurder centraal stelt. Je kan simpelweg niet wachten om weg te rijden. De Swift gaat met je mee. Waar wacht je nog op? Het 4,2-inch grote TFT-kleurendisplay (Stijl) laat nuttige en sportieve informatie zien. Zoals vermogen, koppel en acceleratiegegevens. Ja, tot zelfs G-krachten aan toe! Maar ook het verbruik zie je hier terug.

Compact vanbuiten, en toch volop ruimte vanbinnen. Dat voordeel ervaar je tijdens het rijden meteen. Veel zitruimte, veel bagageruimte en veel opbergplekken. En toch is de auto wendbaar en compact. Een makkelijk bestuurbare auto waar  je altijd een parkeerplekje voor vindt en waar je tegelijkertijd heerlijk mee op vakantie kunt. De bagageruimte is maar liefst 54 liter groter dan die van zijn voorganger.

Service

De Suzuki Swift wordt standaard met een aantal Suzuki Services geleverd. Waaronder 6 jaar garantie en de gratis Suzuki Mobiliteit Service. Deze laatste service zorgt ervoor dat je geen andere pechhulpdienst meer nodig hebt. Het is belangrijk om je Swift af en toe bij ons te te laten checken. Zo kunnen we tijdig ingrijpen (mocht dat nodig zijn) en voorkom je onnodig hoge kosten. Om je Swift in goede vorm te houden hebben we alle kennis in huis, want de Suzuki-technici kennen de auto natuurlijk als geen ander en we werken altijd met originele onderdelen.

Kom naar onze showroom voor meer informatie en een proefrit.

Bekijk onze Suzuki Swift occasions

Bekijk de occasions

 

Proefrit aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Welke tijdstip / dagdeel heeft voor u de voorkeur om een proefrit te maken?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.