Deel dit nieuwsbericht

Nieuwe Suzuki Jimny vanaf € 26.999,-

De nieuwe Suzuki Jimny, de vierde generatie van de mini offroader, is in Nederland te koop voor prijzen vanaf € 26.999,- rijklaar. De kleine lifestyle-offroader is voorzien van een 1.5-liter viercilinder benzinemotor met 75 kW (102 pk) vermogen en 130 Nm koppel. Hij is er in drie uitvoeringen: Comfort, Select en Stijl.

Functioneel uitgerust
De nieuwe Jimny is standaard voorzien van alle basics, zoals stoere 15” velgen en AllGrip Pro-vierwielaandrijving. Die maken de Jimny tot de ideale combinatie van een werkpaard en een lifestyle-auto. De stoere offroader heeft een stevig ladderchassis en inschakelbare vierwielaandrijving met lage gearing. De Jimny in de basisuitvoering Comfort kost € 26.999,-.
De Select-uitvoering (vanaf € 27.999,-) is bovenop de uitrusting van de Comfort voorzien van elektrisch bedienbare zijruiten en spiegels, verchroomde accenten in het interieur, een in gelijke delen neerklapbare achterbank, privacy glass en stoelverwarming voorin.
De Stijl-uitvoering (vanaf € 29.999,-) is het compleetst uitgerust, met onder meer climate control, een 7” multimediasysteem met navigatie, lichtmetalen velgen, led-koplampen en Lane Departure Warning. Met diverse accessoires is de Jimny verder te personaliseren tot een praktische terreinauto of een echte lifestyle-auto.

Werkpaard en trendsetter
De nieuwe Suzuki Jimny is een hippe lifestyle-offroader die duidelijk geïnspireerd is op modellen uit de rijke historie van Suzuki. Diverse design elementen, zoals de grille, de motorkap en de verlichting, grijpen terug op de legendarische, kleine offroaders die Suzuki sinds 1977 bouwt. De Jimny spreekt meerdere doelgroepen aan: zo is er een Jimny voor mensen die op zoek zijn naar een praktisch, no-nonsens werkpaard, maar ook voor mensen die gevoelig zijn voor het hippe design. Maar de Jimny is natuurlijk altijd prima geschikt voor het dagelijkse verkeer.

Onoverwinnelijk in het terrein
Zoals het een echte offroader betaamt, is de Jimny te voorzien van systemen die het terreinrijden een stuk makkelijker maken. Een optie is Hill Hold Control, dat het oprijden van een berg kinderspel maakt. Eenmaal boven zorgt Hill Descent Control weer voor een veilige en gecontroleerde afdaling. Ook de (inschakelbare) vierwielaandrijving, een aanloophoek van 36 graden, een afloophoek van 48 graden en een draaicirkel van slechts 9,8 meter maken de Jimny onoverwinnelijk in het terrein.

Acht kleuren
De nieuwe Suzuki Jimny is leverbaar in acht kleuren, waarbij de auto altijd is voorzien van zwarte bumpers, spatbordranden en spiegels. Standaard zijn de kleuren Bluish Black, Silky Silver Metallic, Jungle Green, Medium Gray en Superior White; de two-tone-kleurencombinaties zijn Brisk Blue, Chiffon Ivory, Kinetic Yellow, die gecombineerd worden met een dak in de kleur Bluish Black Pearl.

Volledig te personaliseren
De Suzuki Jimny is een ware allemansvriend – of hij nu uitstekende prestaties moet leveren in het terrein, of zich veilig door de stad moet bewegen. Hij is bovendien uitgebreid te personaliseren met diverse extra veiligheidssystemen, zoals het actieve Dual Sensor Brake Support, dat de Jimny zelfstandig afremt als een voetganger oversteekt of als de auto de voorligger te dicht nadert. Automatic High Beam Assist, Lane Departure Warning en Traffic Sign Recognition zijn een greep uit de overige leverbare systemen die de veiligheid van de bestuurder en zijn omgeving waarborgen. Ook het uiterlijk is aan te passen met diverse stoere wieldesigns en off-roadbenodigdheden die het bijzonder veelzijdige karakter van de nieuwe Suzuki Jimny benadrukken.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.