Deel dit nieuwsbericht

Nieuwe Suzuki met 6 jaar garantie: breed aanbod bij Auto Traa

Een nieuwe Suzuki is een uitstekende investering in een fijne auto. En sterker nog, het biedt nu bovendien de zekerheid van een nog veel langere garantie dan voorheen. Al jarenlang gold een garantietermijn van 3 jaar, die langer was dan bij veel andere merken. Suzuki heeft besloten dit te verdubbelen, zodat u zich maar liefst 6 jaar lang nergens zorgen om hoeft te maken.

Bij Auto Traa tonen we u graag de nieuwe Ignis, Swift, Vitara en andere populaire modellen. We kunnen die zowel nieuw als uit voorraad leveren, zodat u binnenkort wegrijdt in een auto waarmee u talloze veilige kilometers voor de boeg heeft.

Maar liefst 6 jaar garantie

Suzuki verdubbelt de fabrieksgarantie, zodat u maar liefst 6 jaar zonder zorgen kunt rijden. Als er in die periode materiaal- en/of constructiefouten ontstaan zorgen we bij Auto Traa voor de reparatie of vervanging, uiteraard met originele onderdelen. Uiteraard kost dat niets extra, en is er ook geen sprake van een eigen risico.

 • Tot 6 jaar of 150.000 kilometer
  De garantie geldt tot maximaal 6 jaar of tot 150.000 kilometer. Uw nieuwe Suzuki is op die manier een zorgeloze investering.
 • 12 jaar garantie op de carrosserie
  De carrosserie kan natuurlijk veel langer mee, daarom biedt Suzuki daarop nog veel meer garantie. Deze geldt maar liefst 12 jaar en kent geen kilometerbeperking.
 • 3 jaar garantie op de lak
  Suzuki geeft zelfs lakgarantie, gedurende 3 jaar en ook zonder beperking op de kilometers die u met de auto rijdt.

Populaire Suzuki-modellen

Dus wordt u enthousiast over de nieuwe modellen, op basis van de dubbel uitgebreide garantie van 6 jaar? Bij Auto Traa kunnen we u zowel fijne gebruikte auto’s als een breed aanbod nieuwe modellen leveren.

 • Ignis
  Een compact model dat toch lekker hoog op de ‘poten’ staat en overzicht biedt. Ideaal voor in de stad en ruim daar buiten.
 • Swift
  De klassieker van Suzuki, als compacte stadsauto waarin het u nooit zal ontbreken aan het belangrijke comfort.
 • Vitara
  De Vitara heeft ruimte genoeg, oogt stoer en zorgt ervoor dat geen uitdaging te groot is om aan te gaan met uw Suzuki.
 • S-Cross
  Nog stoerder is de S-Cross, die gemaakt lijkt om zelfs regelmatig van de gebaande paden af te wijken.
 • Swace
  Een moderne en gestroomlijnde verschijning, die als stationwagon ondertussen voldoende ruimte biedt om alles mee te nemen.
 • Across
  Het grootste model van Suzuki, waarin alles mee kan en die iedere uitdaging moeiteloos aan lijkt te kunnen.
 • Jimny
  De klassieke jeep van Suzuki, geschikt voor het ruige terrein en ook hartstikke leuk om iedere dag mee op pad te gaan.

Alle modellen zijn inmiddels ook als hybride variant te leveren. De Jimny is momenteel beschikbaar met een zuinige maar sterke 1,5 liter benzinemotor.

Nieuwe of gebruikte Suzuki

Op zoek naar een nieuwe of een gebruikte Suzuki of wilt u meer weten over de uitgebreide garantie van 6 jaar? Auto Traa is uw betrouwbare adres voor Suzuki en andere modellen in Nijmegen en omgeving.

Bel ons op telefoonnummer 024 37 33 131, stuur ons een e-mail naar info@auto-traa.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.