Deel dit nieuwsbericht

Ontdek de nieuwe Suzuki Swift – meer rijplezier, meer innovatie!

Beleef de toekomst van autorijden met de gloednieuwe Suzuki Swift. Suzuki’s nieuwste creatie, de vierde generatie van haar bestseller, blijft trouw aan de legendarische Swift-spirit, maar maakt tegelijkertijd een reuzensprong voorwaarts. Deze nieuwste uitvoering transformeert de Swift in een stijlvolle, slimme compacte auto, voorzien van een fris design en de meest geavanceerde veiligheidstechnologieën. Elke rit wordt een avontuur vol plezier dat je niet wilt missen.

Nieuwe hoogtepunten van de Suzuki Swift:

  • Innovatieve Smart Hybrid 12V aandrijflijn, optioneel met CVT-automaat.
  • Unieke AllGrip-optie in het B-segment, voor optimale controle.
  • Een standaard 9-inch HD touchscreen en geavanceerde veiligheidssystemen.
  • Verbeterd HEARTECT-platform voor extra verfijning en comfort.

Nederlandse lancering in het begin van het tweede kwartaal van 2024

De Swift, wereldwijd geliefd sinds zijn wereldwijde debuut in 2004, heeft al miljoenen harten veroverd. Met meer dan 9 miljoen verkochte exemplaren in 169 landen is deze auto een bewezen favoriet. Deze nieuwste generatie bouwt voort op de succesvolle kenmerken van zijn voorgangers, met een uitgebreide standaarduitrusting op het gebied van veiligheid, een nieuwe, efficiënte Smart Hybrid-aandrijflijn, compacte afmetingen, en een laag gewicht voor een gunstige wegenbelasting. Suzuki richt zich op rijplezier en voegt daar nu een ongekend comfort, efficiëntie en veiligheid aan toe.

Ontdek het zelf: praat met onze Suzuki specialisten!

Wil je meer weten over de revolutionaire nieuwe Suzuki Swift? Onze Suzuki specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Laat je inspireren door de toekomst van rijplezier – ontdek de nieuwe Suzuki Swift vandaag nog!

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.