Deel dit nieuwsbericht

Suzuki betrouwbaarste merk van 2022

Suzuki is het betrouwbaarste automerk van Nederland. Uit onderzoek van de Consumentenbond komt Suzuki als betrouwbaarste merk naar voren, met een zeer hoge score voor alle modellen van Suzuki in het onderzoek. Rapportcijfer van 8,5 voor Suzuki: betrouwbaarste automerk van 2022

Vitara een van de betrouwbaarste auto’s

Betrouwbaarheid is één van de belangrijke kernwaarden van Suzuki. Ook dit jaar vertaalt dat zich in een zeer goed resultaat in het jaarlijkse betrouwbaarheids-onderzoek van de Consumentenbond. Na de tweede plek van afgelopen jaar, staat Suzuki in 2022 weer op de koppositie. Gemiddeld krijgt Suzuki dit jaar een 8,5 van de deelnemers aan het onderzoek. Alle Suzuki’s in het onderzoek krijgen een zeer hoge score: zo behaalt de Ignis een 8,6, de Swift een 8,3, de S-Cross een 8,8 en de Vitara zelfs een 8,9. Hiermee behoort de Vitara tot de betrouwbaarste auto’s van het onderzoek van dit jaar.

Suzuki is sinds 2015 ons huismerk naast SEAT, ons andere huismerk.

Meer weten over Suzuki? Kom naar onze showroom en onze verkoopadviseurs vertellen er graag meer over.

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.