Deel dit nieuwsbericht

Verandering per 1 november bij Auto Traa

Vanaf 1 november 2020 gaat er iets veranderen bij Auto Traa. Per deze datum wordt Auto Traa officieel Suzuki Service Dealer in plaats van Suzuki Dealer. Voor onze klanten veranderd er qua garantiewerkzaamheden en schadewerkzaamheden niets.

Wat veranderd er wel? Er zullen geen nieuwe Suzuki’s meer getoond worden in onze showroom. Auto Traa blijft nieuwe Suzuki’s leveren en daarvoor is voortaan ieder model Suzuki, naast het gebruik als leenauto, beschikbaar voor proefritten. Ook behouden we een ruime keuze aan Suzuki-occasions.

In 2015 werd Auto Traa met veel plezier en enthousiasme dealer van het merk Suzuki. Afgelopen 5 jaar is een groot en tevreden klantenbestand opgebouwd. Importeur Nimag heeft echter besloten, vanwege de schaalvergroting die zij de komende jaren wil doorvoeren, om per 1 november 2020 het merk Suzuki bij een van de Louwman-merken onder te brengen.

Ons verkoop- en aftersalesteam blijft voor 100% voor u klaarstaan zoals u gewend bent; we blijven immers officieel Suzuki Service Dealer. De levering van nieuwe auto’s, onderhoud en reparatie, volgens Suzuki fabrieksopgave en inclusief de mobiliteitspas bij de jaarlijkse VOS-onderhoudsbeurt, blijft doorgaan.

AUTO TRAA 30 jaar!

Auto Traa viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Ook zijn we inmiddels 5 jaar Suzuki Dealer en dat wordt gevierd met mooie aanbiedingen. Informeer gerust naar deze jubileumaanbiedingen. Hieronder volgt alvast een kleine greep:

● Voor alle Suzuki-rijders 25 % korting op de VOS onderhoudsbeurt
● Voor alle Private Lease-rijders een gratis schoonmaakbeurt van uw Suzuki (binnen- en buitenkant) tijdens de VOS-onderhoudsbeurt
● Voor iedere Suzuki-rijder is er een gratis leenauto beschikbaar tijdens de VOS-onderhoudsbeurt

Wanneer u vragen heeft of er nog onduidelijkheden zijn: bel of mail ons gerust. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen. Ons team kan uw vragen onder het genot van een kop koffie beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Maurice Traa en medewerkers

Acties gelden tot 30-11-2021

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.