Deel dit nieuwsbericht

Winterbandenwissel seizoen is aangebroken!

De tijd is aangebroken om de zomerbanden te verruilen voor winterbanden. Plan nu een afspraak voor het monteren van de winterpanden online.

Waarom winterbanden?

Benieuwd waarom winterbanden zo belangrijk zijn, zelfs als de winter in Nederland niet meer zo streng is als voorheen? We monteren ze voor veel van onze vaste klanten, die daarmee profiteren van:

  • Kortere remweg

Moet u plotseling een noodstop maken? Of gewoon hard remmen als het koud is of zelfs als er sneeuw ligt? In al die gevallen zullen de winterbanden leiden tot een kortere remweg dan op zomerbanden. Dus is de weg besneeuwd en moet u ineens remmen? Met winterbanden staat u al na 20 meter stil, terwijl dat op zomerbanden minstens 60 meter duurt!

  • Betere grip

Zowel bij het wegrijden als bij het afremmen en weer optrekken of sturen door de bochten bieden de winterbanden veel meer grip. Dat betekent dat u de auto een stuk beter onder controle heeft.

  • Meer veiligheid

Met onze winterbanden voor Suzuki, SEAT en andere merken gaat u veilig op weg. Het is de veiligste keuze voor de herfst en de wintermaanden, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken.

Plan nu de afspraak online of bel ons 024 373 31 31. We horen graag van u!

Terug naar nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Auto Traa nieuws. Wij bieden u een maandelijkse nieuwsbrief met al het actuele nieuws en de laatste acties.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.